BalanceNow

Yrityksesi tärkein pääoma olet sinä. Pidäthän siitä huolta?


Elätkö ruuhkavuosia? Koetko, että työn ja vapaa-ajan jakautuminen ei ole tasapainossa?
Oletko juuri nyt tilanteessa, jossa koet työhyvinvointisi heikentyneen, stressitasojesi kasvaneen tai olevasi jatkuvan kiireen alaisena? Pelkäätkö, että tilanteesi eskaloituu työuupumukseksi? Mulla on sulle loistouutisia - sen ei tarvitse tapahtua. Olen kehittänyt tehokkaan ohjelman, jolla saamme jaksamistasosi paremmiksi ja kipinäsi työntekoon palautettua.

Ohjelmallani käännämme yhdessä kertyneet väsymyksesi ja rasituksesi kohteet ongelmista ylitettäviksi haasteiksi, jolloin arkipäivän keskittymiskykysi ja jaksamisesi paranevat. Ja arvaa mitä: tällöin paranevat myös mahdollisuutesi paitsi jatkaa arjessasi hallitummin, myös kehittää ja kasvattaa liiketoimintaasi, sillä tutkimusten mukaan juuri hyvinvointi työssä on menestyksekkään liiketoiminnan perusta.

BalanceNow-ohjelmassani yhdistyvät henkilökohtainen mentaalivalmennus, konsultointi ja verkkokurssi, ja se auttaa sinua saavuttamaan paremman jaksamisen ketterästi, ja juuri sinun haasteisiisi sekä tavoitteisiisi mukautuen.

10 viikon pituinen BalanceNow-ohjelmani perustuu ratkaisukeskeisen terapiasuuntauksen lähestymistapoihin, ja siinä on kolme osaa: aloitusvaihe, jossa kartoitetaan lähtötilanne ja asetetaan tavoitteet henkilökohtaiselle matkalle, työskentelyvaihe viikottaisine tehtävineen ja workshopeineen ja lopulta arviointivaihe, jossa arvioidaan tavoitteiden saavuttaminen ja mahdolliset jatkotoimenpidetarpeet.

Tarjoan viikkojen aikana käyttöösi kehittämäni Intentional Living Methodin. Toimin ohjelman aikana mentorinasi ja olen kanssasi henkilökohtaisesti yhteyksissä, jotta saamme ohjelman räätälöityä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi ja matkasi siinä sujuvaksi.

Ohjelmani jälkeen huomaat jaksamisesi kasvaneen, ja sinulla on luottamusta oman työhyvinvointisi ylläpitämiseen. Koet ajanhallintasi parantuneen, ja sinulla on konkreettisia keinoja palautua stressistä.

Varaa itsellesi nyt aika neuvotteluun. Meidän on tärkeää tutustua toisiimme ennen kuin päätät tulla mukaan ohjelmaani, sillä sinun pitää tietää miten minä voin auttaa juuri sinua, ja minun pitää tietää onko minun apuni sopiva juuri sinun työhyvinvoinnin kysymyksiisi. 

Instagram-tililtäni @annariina_aaning löydät runsaasti tuottamaani työhyvinvointisisältöä, sekä voit tutustua minuun ja lempeään tapaani kohdata ihmisiä.


Mentorina ja valmentajana ohjelmassa toimin minä, Annariina Kiponoja.

Olen laaja-alainen työhyvinvoinnin asiantuntija: yhteiskuntatieteiden maisteri sosiologian alalta, pedagogi, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja työnohjaajaopiskelija. Koen, että elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä parempaan hyvinvointiin, ja opetan sekä opiskelen aihetta lisää jatkuvasti. Minulle on äärimmäisen tärkeää kohdata ihminen ainutlaatuisena yksilönä, ja antaa jokaiselle ohjattavalleni tilaa tulla kuulluksi. Tästä taidostani saan myös jatkuvasti kiittävää palautetta.

BalanceNow-ohjelma on syntynyt omasta kokemuksesta: tiedän nykyään tasan tarkkaan, mitä olisin tarvinnut ennen kuin työuupumukseni kasautui kestämättömäksi, ja haluan tarjota tietoni ja taitoni sinun käyttöösi, ennen kuin tilanteesi eskaloituu.

Olen, työuupumuksesta toivuttuani, auttanut kymmeniä ihmisiä ratkaisukeskeisillä metodeilla lisäämään jaksamista ja voimavaroja omaan arkeen sekä henkilökohtaiseen mentaalityökalupakkiin, ja nyt haluan valmennuksessani tarjota tätä mahdollisuutta uupumisvaarassa oleville yrittäjille. 

Parempi työhyvinvointi on mahdollista saavuttaa, ja vähemmällä työllä kuin uskotkaan.